Haberin yayım tarihi
2010-11-23
Haberin bulunduğu kategoriler

Islam-Belg vreest invloed Wilders

Hij is zoon van de eerste generatie gastarbeiders. Zijn vader kwam 40 jaar geleden naar Belgisch-Limburg om in de mijnen te gaan werken. Zelf ervaart Bahattin Koçak de laatste tijd steeds meer dat hij van allochtone/Turkse afkomst is. Hij wijt dat aan het scherpere debat in Nederland over Wilders, dat ook over de grens voelbaar is. Vanavond is Koçak te gast om over het veranderende klimaat te praten. Elke twee weken heeft hij een column in de Belgische krant: Het Belang van Limburg.

Verder een gesprek met staatssecretatie Henk Bleker van Landbouw. Vandaag bezocht hij de jaarvergadering van de Limburgs Land en Tuinbouw Bond in Roermond. Hij prijst de Limburgse boeren voor hun innovatie.

En in de verkiezingsserie aandacht voor Mook en Middelaar. Deze gemeente staat aan de rand van de financiële afgrond en gaat met tegenzin naar de stembus. De gemeente vindt het jammer dat de herindeling met Gennep en Bergen is uitgesteld. Want een fusie was de redding geweest. Lody Trepels bericht uit Mook en Middelaar.


http://www.l1.nl/popups/mediaplayerpopup/_rp_comm_lsvideoId/1_4754376  

Presentatie: Jan de Koning.

Son Haberler

Hits: [srs_total_pageViews] Visitors: [srs_total_visitors]
Copyright © GUNDEM.be
Site içeriği ve dizaynın tüm hakları GÜNDEM.be websitesine aittir.
Kopyalamak ve izinsiz kullanmak kesinlikle yasaktır.