Haberin yayım tarihi
2006-11-29
Haberin bulunduğu kategoriler

Ali Çağlar siyasi başarısının tadını çıkartıyor./Gündem

ALİ ÇAĞLAR'IN GÜNLÜĞÜ

Zaterdagmorgen had ik met mijn broer Yilmaz afgesproken om naar de bouw te gaan. Ik ben al meer dan een jaar bezig met het bouwen van een woning in Boxbergheide. Boxbergheide is een rustige wijk en is kort bij Winterslag waar mijn ouders wonen. De meeste werken zijn al voltooid. Momenteel zijn ze met de vloerwerken bezig. Hiervoor kan ik rekenen op mijn schoonbroer Osman. Hij heeft een bouwfirma die hij heeft opgericht samen met enkele vrienden van hem.

Beneden zijn de vloerwerken af. Nu zijn ze bezig op de bovenverdieping. Ik ben blij dat de vloertegels die we samen met mijn vrouw Nuray gekozen hebben mooi staan.
Toen ik daar aankwam heb ik gezien dat Arnold daar ook was. Arnold is een gepensioneerd man die 75 jaar is. Maar hij is nog altijd zeer actief. Hij was de buitenmuren aan het voegen samen met zijn zoon Erik.

Arnold is mij aangeraden door mijn vriend Servet. Servet is een politieagent en hij heeft onlangs ook gebouwd. Ik kan telkens bij hem terecht om raad te vragen.
Ik ging die dag de verluchtingskanalen van de kelder in orde brengen. Daarom ben ik naar enkele winkels gegaan om het nodige materiaal te kopen. s'Middags is mijn vrouw Nuray langsgekomen om ons eten te brengen. Zij had ons dochter Açelya van de balletles afgehaald. Açelya (7) volgt al vier jaar ballet bij Capricio in Genk. Ik ben blij dat zij dat graag doet. Zo is zij nuttig bezig tijdens haar vrije tijd en ontmoet zij andere kinderen. Dat is belangrijk voor haar sociale ontwikkeling. Onze zoon Berkay was ook in de auto. Berkay is bijna 2,5 jaar en hij begint na nieuwjaar met de kleuterschool. Momenteel gaat zij door de week naar de opvang Familia omdat ik en mijn vrouw beiden werken. Hij wordt daar zeer goed opgevangen en heeft er veel vrienden. Victor, de zoon van mijn collega, Wim zit in dezelfde groep als Berkay.

Berkay is een zeer vrolijke kind. Myra en de andere opvoedsters zijn tevreden over hem.

Kort voor de avond ben ik naar huis gegaan omdat ik die avond nog op andere plaatsen moest zijn. Er was namelijk een trouwfeest waar ik op uitgenodigd was. Samen met mijn vrouw hebben we ons klaargemaakt en zijn naar de feest gegaan. Het feest was in Maasmechelen. Toen ik daar aankwam, zijn we zeer warm onthaald. Het was een Turks trouwfeest en ik ken de familie van de bruidegom. De bruidegom Muhsin werkt bij KRC Genk bij de bewaking. Telkens als ik naar de wedstrijd van KRC Genk ga zie ik hem daar.

Ik heb op het feest verschillende vrienden en kennissen ontmoet. We hebben nog nagepraat over de verkiezingen. Iedereen heeft mij nog eens gefeliciteerd. Natuurlijk waren zij ook benieuwd naar de bevoegdheid die ik zal krijgen. Ik heb hen verteld dat dit nog besproken moest worden. Toen het laat werd, zijn we naar huis vertrokken. We wilden nog even ergens in een café iets gaan drinken. Maar ik voelde mij niet zo lekker waardoor wij rechtstreeks naar huis zijn vertrokken. Voor het slapen heb ik nog medicijnen ingenomen.

Not:Yukarıdaki haber http://www.cdenv.be/weekboek/index.php adresinden alınmıştır.


 
 

Son Haberler

Hits: [srs_total_pageViews] Visitors: [srs_total_visitors]
Copyright © GUNDEM.be
Site içeriği ve dizaynın tüm hakları GÜNDEM.be websitesine aittir.
Kopyalamak ve izinsiz kullanmak kesinlikle yasaktır.