Haberin yayım tarihi
2013-05-07
Haberin bulunduğu kategoriler

Alles kleurt blauw in Genk, ook de fonteinen.

Donderdag is het zover.

KRC Genk neemt het dan in het Koning Boudewijnstadion op tegen Cercle Brugge voor de Beker van België.

In Genk staat de komende dagen blauw-wit centraal. Om 11 uur worden de fonteinen van de Europalaan door burgemeester Wim Dries blauw gekleurd. U bent natuurlijk van harte welkom om een kijkje te nemen!

Waar? Rotonde van de Eerste Cyclistenlaan-Europalaan (ter hoogte van de VDAB-parking)

Wanneer? Vandaag om 11 uur

Ook C-mine kleurt blauw, 5000 vlaggen en groot werfdoek

Genk staat als twaalfde man achter zijn ploeg. Om de spelers aan te moedigen zullen de schachtbokken op C-mine in een blauw-wit lichtjasje schitteren. Ter hoogte van de rotonde van de Eerste Cyclistenlaan en de Europalaan werd bovendien een groot werfdoek gehangen.

Ook in en rond Genk wordt de ploeg gesteund en duiken er overal blauwe vlaggen op. De stad liet 5000 vlaggen drukken en verkoopt deze aan 2 euro het stuk in de Uit in Genk, het balieplein, rondpunt 26, het C-mine bezoekersonthaal en het sportcentrum. Momenteel zijn er nog zo`n 1000 vlaggen over.

Match op groot scherm in Genk-Centrum

Iedereen die geen ticket wist te bemachtigen kan op donderdag ook naar het Stadsplein afzakken. Vanaf 20 uur zal een dj de sfeer erin brengen voor de match van 20u45. Als KRC Genk de beker wint zal de ploeg omstreeks 1 à 2 uur hun zege komen vieren in Genk-Centrum.

Son Haberler

Hits: [srs_total_pageViews] Visitors: [srs_total_visitors]
Copyright © GUNDEM.be
Site içeriği ve dizaynın tüm hakları GÜNDEM.be websitesine aittir.
Kopyalamak ve izinsiz kullanmak kesinlikle yasaktır.