Haberin yayım tarihi
2006-09-19
Haberin bulunduğu kategoriler

Basın Bildirisi: Brigitte Grouwels 't Filouke Eğitim Merkezini hizmete açıyor…

Brüksel Bölgesi memurlar, Limanlar, ve Eşit Haklar'dan sorumlu Devlet Bakanı Brigitte Grouwels 20 Eylül 2006 günü saat 10,00'da Brüksel Eğitim Merkezi 't Filouke'nun açılışını yapacak.

't Filouke Eğitim Merkezi çocukların eğitimi iele ilgili her alanda hizmet veren bir kurum olarak kurulduğu bildiriliyor.

't Filouke Eğitim Merkezi hakkında daha geniş bilgi almak isteyenler basın bildirisinde belirtilen adreslere başvurabilirler.
UITNODIGING VOOR DE PERS   
 
Brigitte Grouwels opent opvoedingswinkel in Brussel
 
VGC-Collegelid bevoegd voor Welzijn en Gezondheid, Brigitte Grouwels zal toekomende woensdag 20 september 2006 om 10 uur overgaan tot de officiële opening van Opvoedingswinkel 't Filouke in aanwezigheid van de heer Henk Callewaert (Directeur Centrum voor het Jonge Kind) en de heer Frank Van Holen (Voorzitter Raad van Bestuur Centrum voor het Jonge Kind). 

De opvoedingswinkel is nieuw in Brussel en richt zich tot iedereen die met kinderen en hun opvoeding te maken heeft. 

De pers wordt hierop van harte uitgenodigd. 

Kinderen opvoeden is tegelijk boeiend en een uitdaging.  Doe ik het goed?  Hoe kan het beter?  Wat kan ik doen tegen bedplassen?  Hoe ga ik om met asociaal gedrag of moeilijk leren?  Ook professionele opvoeders, zoals kinderopvoeders, leerkrachten en hulpverleners, kunnen af en toe advies gebruiken.  Vooral in een veelkleurige grote stad, zoals Brussel, bestaat een grote nood aan opvoedingsondersteuning.  Een van de antwoorden is: de opvoedingswinkel. 

De opvoedingswinkel wil op een laagdrempelige manier ondersteuning geven aan iedereen die bezig is met opvoeding.  Laagdrempelig dat betekent:  bruikbare folders en boeken, vrij binnen en buiten, discrete consulten, vlotte doorverwijzing en gratis (jawel, in deze winkel geen kassa).  Ook op de webstek staan heel wat interessante tips en weetjes.  Voor professionele opvoeders en andere doelgroepen is er ook een goed aanbod van cursussen.  

Waar? 
Opvoedingswinkel 't Filouke,
                   Colignonplein 17
                        1030 Brussel 

Voor meer info:   
Dirk De Backer/Persadviseur 

Tel: 02/517.13.35/GSM: 0497/59.99.19
  

ddebacker@grouwels.irisnet.be

www.brigittegrouwels.com
 

Son Haberler

Hits: [srs_total_pageViews] Visitors: [srs_total_visitors]
Copyright © GUNDEM.be
Site içeriği ve dizaynın tüm hakları GÜNDEM.be websitesine aittir.
Kopyalamak ve izinsiz kullanmak kesinlikle yasaktır.