Haberin yayım tarihi
2010-09-10
Haberin bulunduğu kategoriler

C-Mine Openingsfeest

Op zaterdag 11 september nodigen we alle Genkenaren uit om de vernieuwde energiegebouwen te komen verkennen. Dit kan individueel of tijdens geleide bezoeken.
 
11 september van 17 tot 22 uur
 
De Energiegebouwen kunnen doorlopend bezocht worden. Op verschillende punten in het gebouw zullen stadsgidsen bezoekers verwelkomen met een woordje uitleg. 

Vanaf 17u start er een heus volksfeest met een lange barbecuestraat, die start op C-mine en loopt tot in de Vennestraat.

TV-kok Moke (restaurant'Ter Poorte' ) zorgt vanaf 18u voor een originele barbecuedemonstratie en ook de handelaars en horeca zaken uit de Vennestraat komen die dag naar buiten met hun typische specialiteiten.
 
Zuiderse muziek, dansers en straatanimatie zorgen voor een gezellige sfeer. De Vennestraat en de Wilde Kastanjelaan zijn verkeersvrij zodat we in alle rust en veiligheid kunnen genieten van dit feest.
 
Gratis bonnetjes!

Elke Genkenaar krijgt van het stadsbestuur 3 gratis bonnetjes om op de verschillende stands een hapje of een drankje te nuttigen. De bonnetjes kunnen ingeruild worden bij de partners op C-mine, de horecazaken op de Vennestraat en natuurlijk ook bij de barbecueteams.
 
De bonnetjes kan je afhalen aan het bezoekersonthaal op C-mine, op de dag zelf. Breng hiervoor de deelnamestrook mee die je begin september bij je uitnodiging in je brievenbus hebt ontvangen .

Meer info

www.c-mine.be  
 
Vanessa Broux
Dienst Communicatie en Onthaal

Son Haberler

Hits: [srs_total_pageViews] Visitors: [srs_total_visitors]
Copyright © GUNDEM.be
Site içeriği ve dizaynın tüm hakları GÜNDEM.be websitesine aittir.
Kopyalamak ve izinsiz kullanmak kesinlikle yasaktır.