Haberin yayım tarihi
2011-05-21
Haberin bulunduğu kategoriler

Ercan Demirel speelt voor enthousiast publiek

Op 14 mei opende jeugdhuis Rondpunt 26 in Genk zijn deuren voor de Turkse gitarist Ercan Demirel. Hij viel op het nippertje in voor Gökhan Türkmen. Ondanks de plotse herprogrammering werd het een geslaagde avond.

Voorprogramma H. Volkan Güven warmde het publiek op voor het optreden van Ercan Demirel. Dj Mega sloot het feest `s nachts af.

Gitarist Ercan Demirel (1984) komt uit het Duitse Mainz. Met zijn zwoele stem bekoort hij veel mensen. "Ik begon op mijn achtste met gitaar. Vijf jaar later heb ik me helemaal op mijn zangcarrière gestort", aldus Ercan Demirel.

Op het nippertje

Oorspronkelijk zou Gökhan Türkmen optreden, maar omwille van visumproblemen slaagde hij er niet in om Turkije te verlaten. Zijn concert wordt verplaatst naar oktober. De organisatoren konden hem op het laatste nippertje vervangen door Ercan Demirel.

Enthousiast publiek

Demirel is tevreden over de avond. "Dit is de eerste keer dat ik in België mocht optreden. Het publiek was super! Ik kon mijn talent aan de mensen tonen. Ik ben heel blij met deze kans!"

© 2011 - StampMedia - Tekst en foto: Pinar Akar

Son Haberler

Hits: 9514 Visitors: 3230
Copyright © GUNDEM.be
Site içeriği ve dizaynın tüm hakları GÜNDEM.be websitesine aittir.
Kopyalamak ve izinsiz kullanmak kesinlikle yasaktır.