Haberin yayım tarihi
2008-10-28
Haberin bulunduğu kategoriler

Gent'te Kültürler Arası İş Fuarı Düzenliyor

Sayın basın mensubu,
 
Cuma günü 31 Ekim 2008 Kif Kif dernegi, Gent Belediyesi ve İş Bulma Kurumu (VDAB) ile iş birliğinde, Gent'te Kültürler Arası İş Fuarı (Interculturele Jobbeurs) düzenliyor.

İş Fuarın amacı işçi arayan şirketler ile iş arayanları bir araya getirmektir.

Bilginize sunarız.
 
Fatma Pehlivan
 
Daha geniş bilgi için: 0476/27.97.76
 
Tarih: Cuma günü 31 Ekim 2008
Saat: 15.00  ile 19.00 arası
Yer: De Bijloke, Jozef Kluyskensstraat 2, 9000 Gent Interculturele jobbeurs in Gent
 
Op vrijdag 31 oktober 2008 organiseert Kif Kif vzw in samenwerking met de Stad Gent en de VDAB een interculturele jobhappening in de Bijloke in Gent. Naast een jobbeurs zal er ook een jobdating plaatsvinden. De jobbeurs brengt een dertigtal bedrijven in contact met werkzoekenden. Tijdens de jobdating kunnen werkzoekenden hun troeven aankaarten in een sollicitatiegesprek.
 
De interculturele jobhappening biedt werkzoekenden de kans om zich aan te bieden bij werkgevers met concrete vacatures. Door hun deelname aan deze jobhappening stellen de werkgevers zich actief open voor diversiteit in hun bedrijf. De Stad Gent ondersteunt Kif Kif financieel en logistiek bij de organisatie van de jobhappening. Het initiatief sluit immers naadloos aan bij het kansenbeleid dat de Stad voert voor werkzoekenden en ondernemers. De jobhappening is een ideaal instrument om mensen aan werk te helpen en bedrijven de kans te bieden hun vacatures in te vullen. 
 
Voor de Stad Gent zelf, als één van de grootste werkgevers van Oost-Vlaanderen, biedt de interculturele jobhappening bovendien een unieke meerwaarde. In het kader van haar diversiteitsbeleid streeft de Stad immers naar een hogere tewerkstelling van personen van allochtone afkomst. In het bestuursakkoord werd opgenomen dat het personeelsbestand van de Stad een afspiegeling van onze samenleving moet worden. 
 
Kif Kif is met de interculturele jobhappening niet aan haar proefstuk toe. In 2007 organiseerde de vzw reeds een geslaagde interculturele jobbeurs in Antwerpen. Voor Gent is de interculturele jobhappening echter een primeur.
 
Iedereen met werkinteresse is op vrijdag 31 oktober welkom in de Bijloke. Op de interculturele jobhappening kunnen werkzoekenden ook terecht voor meer informatie over tewerkstellingsmaatregelen, arbeidskaarten en begeleiding.
 
Praktisch:
- Voor de jobdating dient men zich vooraf in te schrijven via www.jobs.kifkif.be. De sollicitatiegesprekken starten om 10 uur en lopen tot het einde van de jobhappening.
- De jobbeurs is voor iedereen vrij toegankelijk van 15 tot 19 uur. Tijdens de jobbeurs zullen er overigens ook enkele optredens worden gegeven.
- 17 uur: rondleiding met de Gentse schepenen
- 17.30 uur: speeches van Vlaams minister Frank Vandenbroucke en van de Gentse schepenen Mathias De Clercq en Fatma Pehlivan.
- Plaats: De Bijloke, Jozef Kluyskensstraat 2, 9000 Gent.
 
Informatie
Voor de organisatie van de interculturele jobhappening: Departement Werk en Economie, Gent, stad in werking, Sylvie Vanneste, Sint-Niklaasstraat 27, 9000 Gent, tel. 09 266 83 68, e-mail sylvie.vanneste@gent.be
Voor de deelname van Stad Gent aan de interculturele jobhappening: Departement Personeel en Organisatie, Dienst Selectie en Examens, Amélie Malaise, Woodrow Wilsonplein 1, 9000 Gent, tel. 09 266 75 65, e-mail selex.malaise@gent.be
 
Bevoegd

- De heer Mathias De Clercq, schepen van Economie, Jeugd, Werk en Middenstand

stadhuis, Botermarkt 1, 9000 Gent,

tel. 09 266 54 00, fax 09 266 54 19,
e-mail schepen.declercq@gent.be 

- Mevrouw Fatma Pehlivan, schepen van Personeelsbeleid, Informatica en Administratieve Vereenvoudiging,

stadhuis, Botermarkt 1, 9000 Gent,

tel. 09 266 51 20, fax 09 266 51 39,
e-mail schepen.pehlivan@gent.be 


  
  
 

Son Haberler

Hits: 5831 Visitors: 3052
Copyright © GUNDEM.be
Site içeriği ve dizaynın tüm hakları GÜNDEM.be websitesine aittir.
Kopyalamak ve izinsiz kullanmak kesinlikle yasaktır.