Haberin yayım tarihi
2006-06-28
Haberin bulunduğu kategoriler

Kayıp kızlardan Stacy Lemmens'in cesedi bulundu/Gündem

Günlerdir büyük bir dikkatle aranan kayıp iki kızdan biri olan Stacy Lemmens'in cesedi  Liège yakınlarında bulundu. Henüz resmi açıklamalar yapılmadı.
Bulunan cesedin kaybolan çocukların en son görüldüğü yer olan Rue Saint-Léonard bölgesinde bulunan kahvenin yakınlarında olduğu söyleniyor.


Ajanslara düşen ilk haberlerden bir örnek:VRT nieuws.net

Lichaam van jong meisje gevondenwo 28/06/06 - Speurders hebben in een spoorwegberm in de buurt van Luik het lichaam gevonden van een jong meisje. Het gaat naar alle waarschijnlijkheid om Stacy Lemmens, het meisje van zeven dat meer dan twee weken geleden verdween. Officiële bevestiging is er nog niet.
Speurders hebben het kinderlichaam ontdekt in de rue Vivegnis, vlak bij een plaatselijk station met dezelfde naam.
De buurt ligt vlak bij de rue Saint-Léonard, de straat waar het café ligt waar de meisjes de laatste keer gezien zijn, meer dan twee weken geleden. (foto Belga)
De spoorwegberm werd eerder al oppervlakkig doorzocht, maar vanochtend hebben agenten de berm nog eens uitgekamd.
De eerste keer stond het gras er erg hoog en dat is nu gemaaid. Het kinderlichaam zou zijn gevonden onder een riooldeksel.
Het gaat zo goed als zeker om het lichaam van Stacy Lemmens. Het meisje is herkend aan de kleding die ze droeg.
Het meisje zou niet lang na de verdwijning gestorven zijn. Een autopsie moet nu de doodsoorzaak bepalen.
De familie van het verdwenen meisje van zeven is al op de hoogte gebracht van de macabere vondst.
Alain Remue van de Cel Verdwijningen en het parket weigeren voorlopig alle commentaar.
DNA-onderzoek
De doorbraak van vandaag is dus het gevolg van het systematisch uitkammen van de omgeving en dus niet van een tip of andere aanwijzing.(foto Belga)
De politie ondervraagt ook nog steeds de hoofdverdachte in de zaak, Abdallah Ait Oud (foto), maar die verhoren leverden geen aanwijzingen.
Abdallah Ait Oud blijft ook zijn onschuld staande houden. De speurders konden de voorbije dagen ook geen materiële bewijzen vinden van zijn betrokkenheid.
DNA-onderzoek op het gevonden lichaam zal nu snel aantonen of de Ait Oud al dan niet iets met de verdwijning van de meisjes te maken heeft.
Er wordt nu voort gezocht naar sporen die kunnen leiden naar het andere verdwenen meisje, Natalie Mahy. De hoop om haar levend terug te vinden, wordt steeds kleiner.

Haber Kaynağı:www.vrtnieuws.net


  
 

Son Haberler

Hits: 9434 Visitors: 3220
Copyright © GUNDEM.be
Site içeriği ve dizaynın tüm hakları GÜNDEM.be websitesine aittir.
Kopyalamak ve izinsiz kullanmak kesinlikle yasaktır.