Haberin yayım tarihi
2017-04-15
Haberin bulunduğu kategoriler

KNACK, HBVL EN NİEUWSBLAD, BRON VAN LEUGENS.

Schepen Engin Özdemir(Sp.a) in Heusden-Zolder haalt zwaar uit naar enkelen Vlaamse Kranten over hun manier van berichtgeven met onwaarheden.

Hieronder vindt u kritiek van Özdemir via sociale media..

Weer een berichtgeving met onwaarheden !!

Het begint nieuwe werkwijze te worden van bepaalde politici en van eenzijdig pers dat zich laat manipuleren door die politici.

1- Eerst Fatih moskee in Beringen en Diyanet beschuldigen met onwaarheden waar de Minister geen enkele bewijs kan tonen alleen stigmatiseren, polariseren en onrust zaaien.

2- Staatsveiligheid in slechte daglicht brengen en zorgen dat deze dienst in moeilijke situatie bekeert vooral bij uitwisselen en bekomen van inlichtingen tussen de landen dat enorm belangrijk is .

3- Uit angst zijn ze nu opnieuw bezig met onwaarheden naar buiten te komen met eenzijdig berichtgeving.
Dat de Turkse overheid de lopende rechts zaak sponsort .

Diyanet van België is opgericht op 3 september 1982 in Brussel als internationale stichting, erkend met een koninklijk besluit en verschenen in Belgische staatsblad op 28 September 1982.

Maar ik weet wel om welke redenen dat ze met onwaarheden naar buitenkomen. Uit angst dat ze de lopende rechtszaak dat nu bij Europese hof zit gaan verliezen en dat de moslimgemeenschap gelijk gaat krijgen over de offerfeest.

Ze denken met deze houding kunnen wij misschien de uitspraak manipuleren en als deze ons niet lukt dan kunnen we toch ons slag binnen halen door onrust te zaaien onder de bevolking.

Jullie maskers zijn gevallen en komen niet meer geloofwaardig over !!!

Son Haberler

Hits: 8726 Visitors: 3168
Copyright © GUNDEM.be
Site içeriği ve dizaynın tüm hakları GÜNDEM.be websitesine aittir.
Kopyalamak ve izinsiz kullanmak kesinlikle yasaktır.