Haberin yayım tarihi
2012-04-24
Haberin bulunduğu kategoriler

Ook op het kabinet Güler Turan werd vandaag het kinderfeest gevierd.

Vandaag eert Turkije de eerste bijeenkomst van het nationale parlement op 23 april 1920.

Een vrije dag waarbij iedereen – maar vooral kinderen – de bloemetjes buiten zetten. Het kinderfeest wordt niet enkel in Turkije gevierd. Over landsgrenzen heen wordt de toekomst, met name onze jeugd, extra in de kijker gezet.

Ook op het kabinet van schepen van jeugd Güler Turan (sp.a) werd vandaag het kinderfeest gevierd. De 11-jarige Antwerpse Aylin Dikmen van het vijfde leerjaar in het Onze-Lieve-Vrouwcollege nam voor één dag het bestuur van de schepen over. Ze leidde onder andere de team vergadering, gaf de kabinetschef en kabinetsadviseurs opdrachten en ondertekende de correspondentie.

“Ik vind het als schepen van jeugd belangrijk dat we onze kinderen creatief laten meedenken. Een bijzondere dag als vandaag leent zich uitermate goed tot een leerrijk experiment. Aylin deed het zeer goed, er schuilt een talentvolle bestuurder in haar. Het was een leuke dag, de visie van een kind plaatst de zaken in perspectief.”

Na afloop van de dag droeg Aylin de bestuursfakkel terug over aan Güler. De schepen bedankte haar met een mooi cadeaupakket en wenst alle kinderen welkom op haar kabinet en een fijn kinderfeest.

Son Haberler

Hits: [srs_total_pageViews] Visitors: [srs_total_visitors]
Copyright © GUNDEM.be
Site içeriği ve dizaynın tüm hakları GÜNDEM.be websitesine aittir.
Kopyalamak ve izinsiz kullanmak kesinlikle yasaktır.