Haberin yayım tarihi
2006-06-01
Haberin bulunduğu kategoriler

Philip Dewinter: ‘’İslam Avrupanın en büyük düşmanı’’ dedi..

Vlaams Belang partisinin önde gelen isimlerinden Philip Dewinter yine saçmaladı. Dewinter De Morgen gazetesine verdiği demecinde bir haftalık suskunluktan sonra yine kin ve nefret kusmaya başladı.
Bu konuda görüşlerine başvurduğumuz Anvers Belediye meclis üyesi Av.Ergun Top Philip Dewinter'in İslama yönelik kabul edilemez yorumları ve Belçika'lı vatandaşlar arasında korku ve panik havası yaratacak açıklamarı kabul edilemez bir durumdur dedi.
Ergun Top ayrıca Dewinter'in açıklamaları tam bir sivri dillik ve kışkırtıcılıktır. Dewinter bir hafta sessiz kaldı ve hatta yabancılara yönelik yumuşak mesajlar verdi. İşte şimdi ne kadar samimi olduğunu görüyoruz. Cesetlerin bedeni henüz soğumadan Dewinter'in  kin ve nefret dolu sözlerle yeniden gündeme gelmeye başlaması onların gerçek yüzünü gösterdiğini belirtti.
Ergun Top ayrıca Vlaams Belang sözcüsü Philip Dewinter'in bu tavrını kabul etmediklerini ve  şiddetle kınadıklarını belirtti...
Aşağıda De Morgen gazetesinde Philip Dewinter'in açıklamalarını veriyoruz. Lütfen dikkatlice okuyunuz.. 



Dewinter: 'Islam is belangrijkste vijand van Europa'


VB-voorman Philip Dewinter blijft verbaal inhakken op moslims. In een interview met een student journalistiek waarschuwt hij voor een 'invasie' van moslims in het Westen. 'Een invasie gebeurt alleen niet meer uitsluitend militair. Immigratie is het belangrijkste wapen.'

Goed twee maanden terug interviewde Raymand To, student journalistiek aan de Arteveldehogeschool in Gent, Philip Dewinter. Het interview vond plaats op het VB-secretariaat in Antwerpen en past in een studieopdracht.



De Morgen kon het uitgeschreven interview inkijken. Daarin hangt de VB-voorman een beeld op van het Westen dat op het punt staat overrompeld te worden door de islam.

Philip Dewinter twijfelt er niet aan dat de islam de bedoeling heeft de macht in Vlaanderen te grijpen. "De islam zal zich altijd proberen anders voor te doen dan hij is", zegt hij in het interview. "In gebieden waar ze niet sterk staan, waar ze de macht nog niet hebben, waar ze nog invloed moeten winnen, een veroveringsstrategie in de praktijk brengen, doen ze zich natuurlijk veel beter en anders voor dan ze zijn. Het is een beetje een kameleonstrategie."

Dewinter citeert ter ondersteuning van zijn betoog de voormalige Algerijnse president Houari Boumedienne: 'De atoombom van de islam ligt in de moederschoot van onze vrouwen'. De VB-topman gebruikte dat citaat al eens in een interview in Het Laatste Nieuws in 2004. Toen klonk het nog dat "de atoombom van de derdewereldlanden in de moederschoot van hun vrouwen ligt". Nu vervangt Dewinter de term 'derdewereldlanden' door 'de islam' en betrekt hij de uitspraak expliciet op België in plaats van op de derdewereldlanden zelf. "Je zit met immigratie als belangrijkste wapen: met een grote kinderrijkdom en met een snelle etnische demografische evolutie (...) Vroeger gebeurde het met het zwaard, nu ziet het er gewoon anders uit (...) Zodra de islamieten in de meerderheid zijn, willen ze hun geloof opdringen aan onze samenleving en is het allemaal over and out."

Son Haberler

Hits: [srs_total_pageViews] Visitors: [srs_total_visitors]
Copyright © GUNDEM.be
Site içeriği ve dizaynın tüm hakları GÜNDEM.be websitesine aittir.
Kopyalamak ve izinsiz kullanmak kesinlikle yasaktır.