Haberin yayım tarihi
2008-06-30
Haberin bulunduğu kategoriler

Renteloze Studieleningen Voor Studenten

PERSBERICHT LIMBURGS STUDIEFONDS

RENTELOZE STUDIELENINGEN VOOR STUDIES HOGER ONDERWIJS 2008.2009

 
Het Limburgs Studiefonds verstrekt renteloze studieleningen. terug te betalen na het beeindigen van da studies, voor aıle studierichtingen, met inbegrip van aanvullende opleidingen na het basisdiploma en dit voor studenten die studeren aan een Limburgse instelling voor hoger onderwijs (of na akkoord van het Studiefonds, aan een buitenlandse instelling voor hoger onderwijs) of die deelnemen aan Europese uitwisselingsprogramma's (of na akkoord van het Studiefonds, aan andere uitwisselingsprogramma's).
 
Het maximumbedrag bedraagt € 3 000 per aanvrager/jaar. Bij de toekenning van de lening wordt er rekening gehouden met de studiekosten en de financiEile en gezinstoestand van de aanvrager en van de personen die in zijn onderhoud voorzien.
 
De aanvrager moet de Belgische nationaliteit hebben. Indien hij geen Belgische nationaliteit heeft komt hij in aanmerking nadat hij 6 jaar in Belgie woont.
 
De student kan gedurende verschillende jaren een lening ontvangen indien hij aan de vooropgestelde voorwaarden voldoet.  De terugbetaling bedraagt per aflossingsjaar  € 1 500 terug te betalen van af het derde jaar na beeindiging of stopzetting van de studies.
 
De aanvragen moeten volledig ingevuld bij het Limburgs Studiefonds toekomen uiterlijk 30 septamber 2008.
 
Bijkomende inlichtingen en inschrijvingsformulieren kunnen verkregen worden bij het Limburgs Studiefonds, ta.v. Mireille Dewever, Universiteitslaan 1 te 3500 Hasselt, tel. 011 23 71 34 (in de namiddag),
 
fax 011 23 71 10,
e-mail : mdewever@limburg.be 
  
 

Son Haberler

Hits: [srs_total_pageViews] Visitors: [srs_total_visitors]
Copyright © GUNDEM.be
Site içeriği ve dizaynın tüm hakları GÜNDEM.be websitesine aittir.
Kopyalamak ve izinsiz kullanmak kesinlikle yasaktır.