Haberin yayım tarihi
2006-06-27
Haberin bulunduğu kategoriler

Şüpheli altı kişiden beşi yakalanarak tutuklandı.

Geçtiğimiz Cumartesi günü bir otobüste işine gitmekte olan bir tren sürücüsünü döverek ölümüne sebep olan altı göçmen kökenli gençten beşi polisin sıkı takibi sonucu yakalandı
Gençlerin yakalanmasında yine göçmen kökenli vatandaşların polise yardımcı olduğu bildiriliyor.

Tutuklanan beş kişinin dışında altıncı şahsında yakalanması an meselesi. Yakalanan şahısları Fas asıllı gençler olduğu belirtiliyor.

Şiddet olayına karışan şahıslarla ilgili tutuklamalarla ilgili haberler gazetelerin internet sitelerine düşmeye başladı.


Aşağıda "Gazet Van Antwerpen" haberini sunuyoruz..

Vijf van de zes verdachten moord op bus aangehouden

Vijf van de zes allochtone jongeren die zaterdag een man doodsloegen op een bus zouden na een tip vanuit de migrantengemeenschap zijn aangehouden.
De speurders konden hen maandagavond, onder meer in de Veldstraat, oppakken, zo meldt de VRT in "Terzake" (Canvas). De openbare omroep baseert zich naar eigen zeggen "niet op een officiële, maar een betrouwbare bron".
VTM meldde maandagavond in een flash dat de speciale interventie-eenheid van de federale politie twee verdachten heeft opgepakt. Maandagavond vonden diverse huiszoekingen plaats. Volgens "Terzake" zouden de arrestaties er maandagavond gekomen zijn na tips van de Marokkaanse gemeenschap.
Het Antwerpse parket kon deze informatie maandagavond noch bevestigen, noch ontkennen in het belang van het onderzoek.

Eerder op de dag konden getuigen dankzij het uitgebreide fotomateriaal bij de sectie jeugdcriminaliteit al minstens één dader van het busincident van zaterdag herkennen. Het zou gaan om een 17-jarige die ook gezocht wordt voor andere feiten. Zondagavond vond er al een huiszoeking plaats in zijn woning, maar de verdachte zelf kon ontkomen door te vluchten naar een winkel waar hij verborgen werd gehouden door jongeren. Ook twee andere verdachten zouden zijn herkend, maar die identificatie was minder formeel. De identificatie heeft dan toch geleid tot aanhouding van vijf van de zes betrokken jongeren.

Son Haberler

Hits: [srs_total_pageViews] Visitors: [srs_total_visitors]
Copyright © GUNDEM.be
Site içeriği ve dizaynın tüm hakları GÜNDEM.be websitesine aittir.
Kopyalamak ve izinsiz kullanmak kesinlikle yasaktır.