Haberin yayım tarihi
2006-09-06
Haberin bulunduğu kategoriler

CD&V'li Fuat Korkmazer'e partisi sahip çıktı./Gündem

Belçika basınında yapılan yorumlara yönelik CD&V partisi yönetiminden görevlendirilen parti müfettişinin hazırladığı rapora göre basına Fuat Korkmazer hakkında basına verilen bilgiler tamamen oy kaybı kaygısından kaynaklanıyor.
 
Bu konuda hazırlanan raporun bir bölümünü aşağıda veriyoruz…
 
-  Fuat is op geen enkele manier te linken met het gedachtengoed of de organisatie van de Grijze Wolven (noch met enig politieke activiteit of organisatie in Turkije zelf). Wel integendeel, de vereniging, waarvan hij voorzitter is, zet zich door het organiseren van socio-culturele activiteiten (o.a. voetbalploegen) al jaren in voor de integratie van Gentse jongeren.

-  De vereniging heeft hiervoor een zeer goede naam in Gent. Een bewijs hiervan is dat politici van alle partijen (vooral SP.A en Groen!) aanwezig zijn op hun activiteiten en hengelen naar hun (electorale steun). Namen die hierop geplakt kunnen worden zijn Fathma Pehlivan, Meryem Kacar, Cemal Cevdarli (Kamerlid) en zijn parlementaire medewerker Mehmet Karanfil (lid van de moslimexecutieve). Hiervan zijn foto's aanwezig.

- De vereniging is trouwens lid van FZOVL, de federatie van zelforganisaties  (www.fzovl.be) waarvan klinkende namen als Meryem Kacar, Mehmet Karanfil, El-Omari (Divers&Actief) bestuurders zijn.

- Ook andere partijen recruteren uit de vijver van deze vereniging. Eén voorbeeldje: Mesut Yucel, Groen! districtsraadslid in Antwerpen en kandidaat voor de SP.A-lijst provincie Antwerpen. De PS van Schaarbeek (Lijsttrekker Onkelinckx) wist zich recent van de openlijke steun van de vereniging te verzekeren.

-Fuat is duidelijk het slachtoffer geworden van een linkse strategie omwille van zijn potentieel grote electorale aantrekkingskracht. Het is niet toevallig dat dit in De Morgen verschijnt.
 
 

Son Haberler

Hits: 9434 Visitors: 3220
Copyright © GUNDEM.be
Site içeriği ve dizaynın tüm hakları GÜNDEM.be websitesine aittir.
Kopyalamak ve izinsiz kullanmak kesinlikle yasaktır.