Haberin yayım tarihi
2007-04-11
Haberin bulunduğu kategoriler

Nebahat Acar:Bu iş fırsatını kaçırmayın….

Merhaba Hüseyin bey,

İlavede 26 nisan 2007 de gerçeklestirilecek is bursuyla ilgili basin bildirisini, is arayan gençlerimizin dikkatine sunarsaniz sevinirim.

Gençlerimize basarilar dilerim.

Selamlarimla

Nebahat Acar
Evere belediyesi meclis üyesi

 Voorstel uitgebreid persbericht

Bedrijven werven aan in de Haven van Brussel
Op donderdag 26 april wordt van 9 tot 17.00 een Jobbeurs georganiseerd in de Haven van Brussel. Een twaalftal bedrijven werven monteurs, chauffeurs, verhuizers, stockbeheerders, heftruckchauffeurs, administratief personeel technici en ingenieurs aan.

Via sollicitatiegesprekken hebben kandidaten de gelegenheid kennis te maken met potentiële werkgevers. De Jobbeurs in de Haven van Brussel wordt georganiseerd op initiatief van Brigitte Grouwels, Brusselse Staatssecretarist bevoegd voor de Haven van Brussel onder het motto "Wij werven aan".

Dit gebeurt in samenwerking met de Directie van de Haven van Brussel, de Gemeenschap van Ondernemingen in de Haven van Brussel en de BGDA. De vorige Jobbeurs van de Brusselse havenbedrijven trok in oktober 2005 bijna 1000 kandidaten. Dit jaar zullen een twaalftal bedrijven present zijn met in totaal meer dan 50 vacatures De deelnemende bedrijven die zich voor 31 maart hebben ingeschreven zijn : Ceres, de Belgische Kamer der Verhuizers, Duferco, Inergy Automotive Solutions, KBC , Mabru, MPE, Sibelga, Sirius Petroleum, Sotiaux, ZF Belgien en Sita Recycling Services. De Jobbeurs in de Haven van Brussel is voor werkzoekenden een uitstekende gelegenheid om werkgevers uit de havenzone te ontmoeten.

De kandidaten worden verwelkomd door de BGDA en naargelang hun profiel verder doorverwezen. Deelnemers aan de jobbeurs brengen dan ook best 3 exemplaren mee van hun CV. Wie zich aanmeldt tijdens de 'daluren' (9 tot 10 u / 15 tot 17 u) kan bovendien meerdere sollicitatiegesprekken in de wacht slepen.

De kandidaten kunnen bovendien informatie verkrijgen bij Bruxelles Formation, de VDAB, Vlan Emploi en de Taalhoek van de BGDA. Om beurt krijgt iedere kandidaat de gelegenheid tot een individueel gesprek van een tiental minuten met een potentiële werkgever.

Het evenement vindt plaats in de hoofdzetel van de Haven van Brussel , Redersplein 6 – 1000 Brussel, vlakbij de parking van Tour Taxis (ter beschikking van de kandidaten). De locatie is eveneens makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer, met de MIVB (bus 14-57) en De Lijn (bus 356) – halte Reders het metrostation Ijzer ligt op tien minuten stappen.

Deelnemers die dit wensen kunnen aan het eind van hun bezoek een gratis ticket krijgen voor het openbaar vervoer.

Verdere informatie en vacatures op www.orbem.be 
Perscontact: Christophe Koninckx, Yuluka, 02 347 09 11 – christophe@yuluka.com


 

Son Haberler

Hits: [srs_total_pageViews] Visitors: [srs_total_visitors]
Copyright © GUNDEM.be
Site içeriği ve dizaynın tüm hakları GÜNDEM.be websitesine aittir.
Kopyalamak ve izinsiz kullanmak kesinlikle yasaktır.