Haberin yayım tarihi
2010-05-25
Haberin bulunduğu kategoriler

Springtime '10 : Het nieuwe (mini) pukkelpop

Met zijn derde editie op 15 mei zag Halen het Springtime festival uitgroeien tot een heus mini-Pukkelpop. Het marktplein stond afgeladen vol. Een groot succes volgens de organisatoren. Het zomers gevoel was daar niet vreemd aan.

Organisator Koen Eykens: "We zijn begonnen met voorbereiden in September 2009, naar deze dag hebben we dus allemaal toegeleefd."

Don't worry, be happy

Het mooie weer was een echte gelukstreffer en gaf het hele gebeuren een zomers gevoel. Het strandzand voor de Dj stage versterkte dat gevoel alleen maar. Als eerste zette Battery zijn set in met enkele heerlijke platen die de mensen massa helemaal in beweging bracht. De afwisselende en toch doorlopende tracks zorgde voor een publiek dat helemaal wild werd.

Borgore was één van de grootste namen op de affiche. Hij bracht de menigte echt op tempo. "België is echt een leuk land om op te treden. De menigtes hier zijn veel meegaander dan ergens anders, ook de frietjes hier weet ik zeker te appreciëren."

"Goede organisatie"

Ook de rest van de avond  zat de sfeer er goed in. Het plein stroomde helemaal vol. Lucy love zorgde op de Main stage voor een ludieke en nieuwe sfeer. "Het loop altijd wel los. Mede dankzij de goede organisatie en de fans die we hier hebben." Ook the Opposites waren van de partij.

Als afsluiter zorgde Rave our souls op de dj stage voor een 'never ending' set vol verrassingen. De avond werd pas echt afgesloten aan de main stage, waar discobar Galaxy er nog een lap op gaf.
Voor Eykens is de conclusie alvast duidelijk: "volgend jaar opnieuw en groter."
 
© 2010 - StampMedia – Ester Swennen

Son Haberler

Hits: [srs_total_pageViews] Visitors: [srs_total_visitors]
Copyright © GUNDEM.be
Site içeriği ve dizaynın tüm hakları GÜNDEM.be websitesine aittir.
Kopyalamak ve izinsiz kullanmak kesinlikle yasaktır.