Haberin yayım tarihi
2011-03-23
Haberin bulunduğu kategoriler

Alex Cox:Limburgluların %58'i CM'e Üyedir.

Belçika’da sağlık sigortası olarak hizmet sunan CM-Christelijke Mutualiteit kurumu göçmen topluma yönelik bilgilendirme projelerini yoğunlaştırdı. Bu bağlamda görüşlerine başvurduğumuz CM Limburg Bölgesi Müdürü Alex Cox sorularımızı yanıtladı.

Donmez: Wat heeft CM Limburg te bieden aan de Turkse Gemeenschap?

Alex Cox: 58% van de de Limburgers zijn aangesloten bij CM Limburg. Dat is de overgrote meerderheid. Zij kiezen voor CM Limburg omdat we als grootste ziekenfonds ook de best uitgebouwde voordelen en diensten hebben. Opmerkelijk is dat  CM Limburg bij de Turkse Gemeenschap minder gekend is en dat is jammer want als beste ziekenfonds in Limburg hebben we ook het meeste te bieden aan de Turkse Gemeenschap.

Donmez: Waar is CM Limburg dan beter in?

Alex Cox: Als mensen omwille van ziekte of een ongeval in het ziekenhuis terecht komen of thuis in een zorgsituatie zitten, biedt CM Limburg de beste oplossingen aan om te helpen. Zeker als het over hospitalisatie gaat, of over thuishulp aan een zorgbehoevende of het geven van allerlei financiële tussenkomsten…We willen vooral goede informatie geven aan de Turkse Gemeenschap zodat ons ziekenfonds beter bekend wordt. We zien nu al dat Turken die bij ons aansluiten verrast zijn door de vele voordelen en diensten die men voorheen niet kende. En daar zijn we tenslotte voor: mensen helpen !

Donmez:  Welke boodschap is er dan vanuit CM Limburg voor de Turkse Gemeenschap?

Alex Cox: Dat 58% van de Limburgers aansluiten bij CM Limburg is niet zomaar. Zij kiezen voor de degelijkheid van ons ziekenfonds. We zijn het beste ziekenfonds voor mensen die getroffen worden door ziekte of een ongeval. Het is belangrijk dat de Turkse Gemeenschap ook kiest voor de beste dienstverlening op het ogenblik dat men het ziekenfonds écht nodig heeft. In ieder geval is iedereen van  de Turkse Gemeenschap bij ons ziekenfonds van harte welkom!

Son Haberler

Hits: [srs_total_pageViews] Visitors: [srs_total_visitors]
Copyright © GUNDEM.be
Site içeriği ve dizaynın tüm hakları GÜNDEM.be websitesine aittir.
Kopyalamak ve izinsiz kullanmak kesinlikle yasaktır.