Haberin yayım tarihi
2008-01-26
Haberin bulunduğu kategoriler

VSPW-Hasselt start opnieuw sociale opleidingen

Beste,

VSPW-Hasselt is een centrum voor volwassenenonderwijs. Er worden verscheidene sociale opleidingen gegeven, onder andere Intercultureel Werk.

In februari zullen we deze opleiding opnieuw starten. We zoeken nog een aantal enthousiaste kandidaten. In bijlage kan u een folder vinden ivm de opleiding. Deze folders wil/kan ik u per post opsturen zodat u er een aantal heeft om in uw centrum te verspreiden, indien u dit wenst.

Het is een modulaire opleiding dit wil zeggen dat we de vakken per semester organiseren, die 6 semester duurt. De opleiding situeert zich op het niveau van het technisch secundair onderwijs.

13 februari om 9.00 uur wordt de intakeproef afgenomen (motivatie, draagkracht wordt nagegaan en besproken). Wie slaagt op deze intakeproef kan maandag 18 februari starten met de opleiding. Elke maandag is er les van 9.00 uur tot 17.00 uur in kleine klassen (10-tal cursisten).

In het eerste, derde en vijfde semester (februari tot en met juni) worden cursisten voorbereid om een stage te zoeken en er te kunnen functioneren.

In het tweede, vierde en zesde semester (september tot en met januari) gaan de cursisten dan effectief op stage.

Bij deze bondig watuitleg over de opleiding. Bij vragen, wil ik graag verder toelichting geven: via mail, telefonisch of in een persoonlijk contact met u of met mogelijke kandidaten.

Alvast heel erg bedankt voor uw medewerking!

Vriendelijke groeten,

Evi Lagaeysse
Adjunct-directeur VSPW - Hasselt
Blijde Inkomststraat 36
3500 Hasselt
011/25.49.75
evi.lagaeysse@vspwhasselt.be 
 

Son Haberler

Hits: [srs_total_pageViews] Visitors: [srs_total_visitors]
Copyright © GUNDEM.be
Site içeriği ve dizaynın tüm hakları GÜNDEM.be websitesine aittir.
Kopyalamak ve izinsiz kullanmak kesinlikle yasaktır.