Haberin yayım tarihi
2012-05-09
Haberin bulunduğu kategoriler

Melanie Vrijens is Genkse meikoningin

In Genk werd op 1 mei de 63e meikoningin verkozen.

Melanie Vrijens, 20 jaar en afkomstig uit Boxbergheide, mocht plaatsnemen ophet hoogste schavotje van de praalwagen tijdens de O-paradein de straten van Genk-centrum.

In tegenstelling tot vorige jaren werd er in 2012 geen show meer georganiseerd om de meikoningin te verkiezen. Een professionele jury, onder leiding van Véronique De Kock, kooseen goede ambassadrice voor 1 mei. De organisatie gaf alle zeven ingeschreveneneen plaatsje in de O-parade. Twee hofdames en vier prinsessen, allemaal meisjesuit Genk, vergezelden de meikoningin.

Verplichte nummers

Melanie Vrijensstudeert Marketing aan de PHL en zit in haarlaatste jaar. Momenteel loopt ze stage bij KRCGenk. "Het is bijzonder gemakkelijk om dit met mijn stage tecombineren. De organisatie houdt echt rekening met andere verplichtingen",zegt Vrijens opgelucht.

Verplichte nummerszijn er ook bij. Zo nam ze deel aan de lipdub in C-mine op 28 april. In dekomende weken bezoekt Vrijens ook nog Genk dansten een viswedstrijd.

Ontwerpen

Gastdesigner Nicky Vankets ontwierp de praalwagen en de kleding.De meisjes droegen tijdens de O-parade zijn creaties. Melanie mag naast detitel en het kroontje ook het kleed houden dat ze droeg tijdens de optocht. "Samenmet de andere meisjes zijn we de kleding gaan passen bij Nicky Vankets inBeverlo. Hij is een heel aangename persoon", zegt Vrijens.

© 2012 - StampMedia - Tekst: Antonino Musso,foto`s: Pauline Poelmans

 

Son Haberler

Hits: [srs_total_pageViews] Visitors: [srs_total_visitors]
Copyright © GUNDEM.be
Site içeriği ve dizaynın tüm hakları GÜNDEM.be websitesine aittir.
Kopyalamak ve izinsiz kullanmak kesinlikle yasaktır.