Haberin yayım tarihi
2011-10-25
Haberin bulunduğu kategoriler

SevenHill'de Resim Sergisi..

Belçika’da özel dizaynı ile ün kazanan SevenHill Retorant’ta 24 Mayıs tarihinden itibaren resim sergisi açılacağı bildirildi.

SevenHill Retorantı Sanat galerisinde açılacak olan sergide ünlü sanatçılarımız Sevim Ünal ve Timur Taştekin’in resimleri yer alacak.

Kasterlee şehrinde bulunan Seven Hill Sanat Galerisinde 24 Mayıs 2011 Salı günü saat 19.00’da basına bilgi vermek amacı ile bir resepsiyon düzenleneceği bildirildi.

FINE CUISINE & ART

Het restaurant Seven Hill opende begin 2010 zijn deuren met een in Vlaanderen nog niet zo bekend concept : fine cuisine & art. 

Een combinatie van de verfijnde Ottomaanse keuken en de hedendaagse Turkse schilderkunst.

Sevim Unal  (1967°) heeft na haar secundaire studies op de Prinsessen eilanden van Istanbul, schilderkunst gestudeerd in het Academie voor Schone Kunsten aan de Universiteit van Istanbul. Tijdens deze periode schilderde zij in het atelier van de beroemde Turkse schilder Orhan Benli.

Haar schilderijen verbergen de vele facetten van de hedendaagse vrouw.  De silhouetten, de felle kleuren, de vrouwelijke lichamen en de donkere kleuren vertellen allen op hun beurt de mystiek van de vrouw.

Elk schilderij vertelt het verhaal de vele verborgen discriminaties die de vrouw moet ondergaan. Dit kan gaan van het niet erkend zijn als gelijke tot gezien worden als lustobject. Sevim Unal vertaalt dit alles in haar schilderijen, die momenteel de muren van Sevenhill restaurant decoreren.

Timur Tastekin is geboren in Akcil, Turkije (1945°).

Zijn eerste tentoonstelling had plaats in 1973 op de hogeschool Vefa in Istanbul, waar hij studeerde.  Hij is lid van de Turkse Artiesten Associatie en de Internationale Associatie van Plastische Kunst. Zijn werken genieten bekendheid in Engeland, Zwitserland, Frankrijk en Denemarken.  De specialiteiten van de schilder Timur Tastekin zijn motieven van tapijten, naturmorts, landschappen, portretten en schilderijen van paarden..  

Son Haberler

Hits: [srs_total_pageViews] Visitors: [srs_total_visitors]
Copyright © GUNDEM.be
Site içeriği ve dizaynın tüm hakları GÜNDEM.be websitesine aittir.
Kopyalamak ve izinsiz kullanmak kesinlikle yasaktır.