Haberin yayım tarihi
2011-07-26
Haberin bulunduğu kategoriler

Het zal de eerste keer zijn dat SoloTurk te zien is in België.

35ste INTERNATIONAL SANICOLE AIRSHOW

 

VRIJDAG 16 SEPTEMBER 2011

ZONDAG 18 SEPTEMBER 2011

 

INFORMATIE VOOR DE PERS

Patrulla Aguila vervolledigt het palmares van Sanicole

Op vrijdagavond 16 september en zondag 18 september organiseert Aeroclub Sanicole uit Hechtel (BE - Limburg) haar jaarlijkse Internationale Airshow.

De Internationale Sanicole Airshow is de enige burgerlijke Airshow in België, die dit jaar voor de 35ste wordt georganiseerd. Het is een echt internationaal evenement met een groot scala aan militaire en civiele deelnemers en een ware promotie voor de luchtvaart in brede zin.

Patrulla Aguila

De Patrulla Águila vervolledigt het palmares van Aeroclub Sanicole. Militaire patrouilles spreken tot ieders verbeelding. Met de Patrouille de France in 2006, PC-7 Team in 2007, Red Arrows in 2008, Patrouille Suisse in 2009, Turkish Stars in 2010 en de Patrulla Aguilla in 2011 presenteert Aeroclub Sanicole voor het zesde jaar op rij een andere militaire patrouille als headliner. Voor de Patrulla Águila, die vorig jaar haar 25st verjaardag vierde, zal het dit jaar de enige show in België zijn.

“Het doet ons groot plezier om uitgerekend op onze 35ste internationale Sanicole Airshow de Patrulla Águila te mogen verwelkomen. In het verleden ontvingen we reeds Europese militaire patrouilles zoals Red Arrows, Patrouille de France, Patrouille Suisse, Frecce Tricolori of Assas de Portugal. De Spaanse succes patrouille is de enige nog ontbrekende Europese miltaire patrouille op ons palmares” zegt Airshow Director Geoffrey Buekenberghs. Met hun 7 casa101 Aviojet jettrainers behoort de Patrulla Águila tot de absolute top van het Europese formatievliegen, wat blijkt uit het feit dat de Patrulla Águila de enige patrouille is in zijn soort die landt in een gesloten formatie. De Spaanse formatie is gestationeerd op de San Javier luchtmachtbasis nabij La Manga.

SoloTurk

Met de spectaculaire en erg succesvolle demonstratie van de Turkish Stars in 2010 ontving Aeroclub Sanicole voor de eerste keer een deelname van de Turkse Luchtmacht. Met SoloTurk heeft de Turkse Luchtmacht, die in 2011 haar 100ste verjaardag viert, een tweede demonstratie team. Het betreft een solo demonstratie op de F-16 C Block-40. Tijdens de demonstratie presenteert Majoor Murat Keleş, die meer dan 2500 vluchturen heeft op F-16, de mogelijkheden van deze moderne en high-performance jet.

Het zal de eerste keer zijn dat SoloTurk te zien is in België.

Early Bird

Aangaande voorverkoop biedt Aeroclub Sanicole dit jaar voor de eerste keer een Early Bird korting aan. Tot 31 augustus 2011 kunnen tickets voor volwassenen met € 9 korting gekocht worden aan € 16. Kinderen tot 8 jaar mogen gratis terwijl kinderen tussen 8 en 14 jaar € 8 betalen in voorverkoop. De voorverkoop loopt via www.sanicole.com en in alle winkels van Free Record Shop. Na afloop van de Early Bird voorverkoop loopt de reguliere voorverkoop tot 15 september.

Het worden weer boeiende luchtvaartdagen voor de hele familie!

Alle informatie over de vliegshow en het programma (eventuele aanvullingen en/of wijzigingen) is beschikbaar via www.sanicole.com.   

Son Haberler

Hits: [srs_total_pageViews] Visitors: [srs_total_visitors]
Copyright © GUNDEM.be
Site içeriği ve dizaynın tüm hakları GÜNDEM.be websitesine aittir.
Kopyalamak ve izinsiz kullanmak kesinlikle yasaktır.