Haberin yayım tarihi
2012-03-14
Haberin bulunduğu kategoriler

Ons Genks Muzikaal Talent Grootsucces.

Op zaterdag 10 maart vond de finale van Ons Genks Muzikaal Talent plaats in een goed gevuld Rondpunt 26. De finalisten brachten het beste van zichzelf, tot groot jolijt van hetpubliek. Na een lange deliberatie van de jury was de spanning te snijden. The Random 10 won de talentenjacht.

De organisatie Ons Genkmag tevreden zijn. Samen met de vele vrijwilligers wist ze, van de voorrondestot aan de grote finale, deze talentenjacht tot een goed einde te brengen.Getuige daarvan was het massaal aanwezige supporterende publiek.

Succesvol project

Eind vorig jaarbegon Ons Genk aan de voorbereidingenvan het project Ons Genks Muzikaal Talent.Na vele bestuursvergaderingen besloot de organisatie om voor een primeur tezorgen. Veel muzikanten schreven zich in voor de lokale talentenjacht."Dit succes hadden wij nooit verwacht. De aandacht die we hierdoor krijgen,is overweldigend", zegt woordvoerder Tony Athenakis. De wedstrijd biedtmeer dan enkel podiumkansen aan het lokale talent. "Naast de vele prijzen,krijgt de winnaar ook de kans om zich verder te ontwikkelen tijdens workshops",zegt Athenakis.

Vrijwilligers

Ook de velevrijwilligers die deze organisatie herbergt, werden niet aan hun lotovergelaten. Iedereen werd ingeschakeld volgens zijn talent. Marisa Iannicelli mochtpresenteren. "Dat was een zeer interessante ervaring, ik zou het graag nogeens willen doen. Dankzij deze ervaring leerde ik ook andere muziekgenres envooral veel nieuwe mensen kennen", zegt Iannicelli.

Ons Genks Muzikaal Talent 2012

De tweede en derdeprijs gingen respectievelijk naar Stereo Images en Black Shack.De publiekprijs was weggelegd voor Lisa Castelli.

The Random 10 wonde talentenjacht en mag zich vanaf nu een jaar lang het talent van Genk noemen.De groepsleden waren zeer verrast toen ze werden uitgeroepen tot winnaar door jeugdschepenAnniek Nagels. "Wij zijn heel blij met deze titel, zeker omdat we daardoordit jaar mogen spelen op Genk On Stage. Live spelen met veelaandacht voor vrienden en familie, dat is waar The Random 10 voor staat",zeggen Davide Cavaliere en Laurens Leyssens in koor.

© 2012 - StampMedia - Tekst: Antonino Musso, foto`s:Michaël Vanderheyden


Onderschrift foto: The Random 10, winnaar van Ons Genks Muzikaal Talent

Son Haberler

Hits: [srs_total_pageViews] Visitors: [srs_total_visitors]
Copyright © GUNDEM.be
Site içeriği ve dizaynın tüm hakları GÜNDEM.be websitesine aittir.
Kopyalamak ve izinsiz kullanmak kesinlikle yasaktır.